lauantai 11. lokakuuta 2014

Voitto kotiin!

Pari päivää sitten osallistuin toiveikkaana Mintun arvontaan, jossa oli palkintona ihana, söpö norsukukkaro Arkkikaupasta. Ja ensimmäinen arvontavoittoni moneen vuoteen. Kyllä nyt hymyilyttää. Ihana piristys rankkaan kouluviikkoon!


Kukkaron lisäksi paketista löytyi Fazerin parhaista tuttuja Lakta-konvehteja (ovat muuten lemppareita) ja Haribon nallekarkkeja. Eikä sovi unohtaa ihanan söpöä kissakorttia. Ilmeisesti Minttu on toiminut loistavana vakoilijana ja tiesi, että kissat ovat erittäin lähellä Prinsessan sydäntä. Kiitos Mintulle upeasta palkinnosta!

Kuten ensimmäisessä kappaleessa hieman vihjaisin, edellinen kouluviikko on ollut hieman tavallista rankempi. Syy voi löytyä tiistaina pidetyistä opiskelijabileistä tai vaihtoehtoisesti ensi viikon "syyslomasta" eli intensiiviviikosta, jonka jälkeen alkaa tenttiviikko lukuisine deadlineineen. Onneksi lähes kaikki tehtävät ovat laajuudestaan huolimatta mielenkiintoisia, erityisesti maailmanympärimatkan suunnittelu. Ainoa tehtävä, joka tulee tuottamaan minulle ongelmia on englanninkielinen CV sekä työnhakuilmoitus. Kaipa niistäkin selviää läpi hyväksytysti.

Tänään tosin en aio tehdä mitään kouluun liittyvää, vaan rentoudun sohvalla pikkuprinssin kanssa. Saatan ehkä lähteä myöhemmin ulos jos ei sada, mutta sekään ei ole välttämättömyys. Huomenna valtakunnassa alkaa suursiivous, johon en ole ehtinyt paneutua kunnolla koulukiireiden vuoksi. Ja miehethän tunnetusti vain sotkevat! ;)

Rakkaudella
BellaDonna


3 kommenttia:

  1. Ihanaa, että tykkäsit pussukan sisään kätketyistä nameista ja kortista. <3
    Juu, kyllä tiedän kissojen olevan lähellä sydäntäsi. :) Huomioitko, että prinsessoille sopivaan tyyliin kortissa oli kimalletta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kyllä, kuten myös ihanat kissatarrat tekstipuolella :) Kortti pääsi jääkaapin oveen ihmisiä ihastuttamaan :)

      Poista